

Ehm... už jsem to četla.. Ano, dolcevita je extratřída
Známe,je to i na stadna.blog.cz
úúžasný
když jsem se , kdysi dávno, ještě s jiným blogem přihlašovala na blog.cz, netušila jsem že se za pár let takhle rozjede!!!
Chci se zeptat, kdy uýž bude nový design blog.cz, říkali jste ňák v polovině srpna? A stále nic.. tak děkuju za odpověd
To jsem už četla na blogu našeho věrného blogera Standy
týýý jo, to je úspěch. Tky gratuluju :) a přeju hodně úspěhu i do budoucna
četli jste její článek z 18.8.08 v MF - Ona dnes, kde dostala prostor na 2 stránky a myslím, že to bylo dost dobré. Gratuluji jsi opravdu extra třída, neskutečně všestranná gurmánka.
Hustě!!! Tak na jejím blogu sem byla už dávno... Mimojiné sem zjistila, že i gdyž polévka gazpacho je super z Červenýho trpaslíka, tak já sama bych jí nejedla... ='o( No ale prostě je to super blog, má sqělej design, fšechno je tam přehledný a dost dobře napsaný a vůbec. Až budu umět vařit trošku líp, určitě zkusim něco vod Šárky... A vřele doporučuju - koukněte se tam taky! Muck! =o)
No, Šárko, jsi dobrá kuchařka. Taky se zajímám o vaření, ba i leccos vařím, ale nejradši peču maso. Sleduju vaření na satelitu, ale dost mě to tam sere, je vidět, že si ty suroviny neplatí, a tak s nimi zachází velmi bezohledně. Nemluvě o tom, že řada surovin je nám finančně nedostupná.
Komentáře jsou uzavřeny.
WoW, hnedka se na to kouknu